ENKEL/AVANCERAD BILDRETUSCHERING

Misslyckat foto? Miljön är inte exakt så som man vill? En bild i sinnet som man vill förverkliga?
Oavsett om det är smått eller stort så måste det göras med precision.

Vår erfarenhet inom både enkel och avancerad bildretuschering startade redan 1990 då Photoshop 1.0 lanserades.

Utvecklingen har ju naturligtvis gått framåt, och idag så har inte bara Photoshop utvecklats till det mest kraftfulla bildverktyget inom stillbild, utan andra programvaror tar sina delar för att förverkliga den visuella bilden man vill skapa.

Oavsett hur bra man är på någon av dessa programvaror så kommer man inte ifrån att man måste ha kunskap om Form, Färg & Ljus. Därtill kommer Skuggor, Färgbrytningar, objekts vinklar etc.

Vi måste stolt säga att vi äger den förmågan, och vågar oss på alla dess kreationer ni drömmer om.

Men det är inte allt som är avancerat, utan tvärtom det lilla som gör det stora. Den största andelen uppdrag är att ordna till/rädda/återskapa och förgylla.


AVANCERAD BILDRETUSCHERING

Anancerad bildretuschering handlar om att förenkla så mycket som man bara kan. Jo, du läste rätt - att förenkla är att inte överarbeta, utan skapa ett lagom resultat så snabbt som möjligt med alla medel man bara kan. Detta för att både spara tid och pengar för kunden. Slutresultatet måste dock vara professionellt utfört, så det betyder inte att man snålar på någon slutfinish.

Det handlar helt enkelt om kreativitet och att skapa något från det man har och det man kan skapa. Dels genom befintligt material, material man hittar men i "sämsta fall" det man skapar fysiskt eller digitalt. Oavsett så handlar det om att återskapa det kunden har i sin sinnesbild, och det går alltid att göra.

[nedan: Bröllopsfoto med speciella önskemål och ett miljöbyte]

Copyright byBauer 2014 All rights reserved